LE GRAND – A CLASSIC HOT SPOT

100% ROTTERDAMS, DUS INTERNATIONAAL

Club Restaurant Le Grand is a classic hotspot, down town Rotterdam. Gevestigd in de voormalige ontbijtzaal van het oudste hotel van Rotterdam (1917). Nu incrowd en centraal trefpunt voor clubbers, creatieven, ondernemers, beau monde, fashionado’s, avonturiers en – natuurlijk – voor de genieters voor easy and trendy living. Le Grand is 100% Rotterdams, real, raw, classy, dus met een internationale ontspannen vibe. Overdag ben je gastvrij welkom voor brunch, lunch, coffee, meeting, cocktails en borrels.’s Avonds mengt het restaurant en de club langzaam in één en neemt de dj de zaak muzikaal over. Le Grand wordt gerund door Rotterdammers met hart voor de stad en passie voor de gast.

A NEW YORK CLUB SETTING

ONTDEK DE BRUISENDE JAREN 20, 2.0

Le Grand is een trendy designed club restaurant, dat niet zou misstaan in New York. Gemodelleerd naar Amerikaans voorbeeld, geïnspireerd op the Roaring 20’s clubs en gevestigd tussen de antieke muren van het oudste hotel van Rotterdam (1917). Le Grand flirt met de tijden toen clubs, burleske danseressen, cabaret, variétee, live muziek en uit eten gaan de ontspannende beleving vormden in de havensteden New York en Rotterdam van de jaren 20 in de 20e eeuw. Dansen, lachen, restaureren en converseren tot in de kleine uurtjes, vormen volgens Le Grand nog steeds een tijdloze kunst. Club, restaurant, cocktailbar Le Grand reikt daartoe het juiste decor aan. Overdag, ’s avonds en in het weekend. We zetten de bruisende jaren 20 in de herhaling, 2.0.

SERVICE EN KWALITEIT

GASTVRIJ, VERS, VERRASSEND, MET PLEZIER GEBRACHT

Jij als gast maakt Le Grand. Je bent dan ook onze gast én ster in club restaurant Le Grand. Dus zorgen we dat je als VIP een spraakmakend goede, ontspannen tijd hebt bij ons. Met een uitgekiende mix aan verrassende elementen, verse ingrediënten, klassiek goede service en een passend selectie spijzen, wijnen en cocktails, gelardeerd met lekkere muziek. Zo geven we écht glans aan de woorden service en kwaliteit. Met puur plezier gebracht, om puur plezier te faciliteren.

SPECIALITEIT VAN DE CHEF    COTE DE BOEUF

VOOR TWEE PERSONEN

TOP CLUBWEEKENDEN    MET UNIEKE EVENT CONCEPTEN

ALS LEO’S EN DE LE GRAND BORREL

RESTAURANT CLUB LE GRAND, GEÏNSPIREERD OP NEW YORK

WE LATEN DE BRUISENDE JAREN 20 HERLEVEN

LE GRAND HUREN?

WIST U AL DAT U LE GRAND OOK KUNT HUREN VOOR UW (BEDRIJFS)EVENT?

SPECIAAL DESSERT

‘DESSERT VAN DE CHEF’